A Muzsikáló délután élőben a Richter Teremből

2018. február 1., csütörtök, 13:33

A hivatásossá válásának 50. évfordulóját ünneplő Győri Filharmonikus Zenekar otthonából, a Richter Teremből élőben jelentkezik a Bartók Rádió népszerű műsora, a Muzsikáló délután 2018. február 23-án 15.00 – 18.00 óra közötti időpontban.

A Győri Filharmonikus Zenekar hivatásossá válásának 50-dik évfordulója alkalmából a Bartók Rádió is bekapcsolódik az ünnepi rendezvények sorába, és hozzájárul, hogy az egész ország együtt ünnepeljen az együttessel. A rádiócsatorna közkedvelt műsora, a Muzsikáló délután, Győr város zenei- és kulturális élét bemutató tematikus műsorral, élőben jelentkezik 2018. február 23-án (péntek) 15.00 és 18.00 óra között az együttes székhelyéről, a Richter Teremből. A műsor házigazdája, a csatorna közkedvelt rádiós személyisége, Becze Szilvia lesz, aki játékokkal, beszélgetésekkel, a Győri Filharmonikus Zenekar archív felvételeivel várja a csatorna hallgatóit, és természetesen mindazokat, akik nemcsak a rádió mellől, de személyesen is szeretnék a helyszínen követni a műsort, vagy éppen részt vennének a játékokban, vagy hallgatnák meg a beszélgetéseket.

A szervezők várják mindazok jelentkezését, akik személyesen is részt vennének a Muzsikáló délután adásában. A korlátozott ülőhelyek száma miatt – egyszerre maximum 60 fő tud helyet foglalni– előzetes regisztrációra van szüksége, amelyet a jegy@gyfz.hu email címen, vagy a 80/20 50 15-ös telefonszámon tehető meg (név, pontos email cím, telefonszám megadásával). Természetesen a délután folyamán a nézőközönség folyamatosan cserélődni fog, így mindig lesz lehetőség bekapcsolódni az élő adásba.

A Muzsikáló délutánt követően, a Győri Filharmonikus Zenekart bemutató nap végén pedig, 19.00 órától élőben közvetíti a Bartók Rádió az együttes hangversenyét a Richter Teremből.

Bízunk benne, hogy minél többen eljönnek a Richter Terembe, hogy személyesen is részesei legyenek ennek az élő rádióadásnak.

 

Várjuk Önöket, ünnepeljünk együtt!

Vissza